horizontal garage door track garage door horizontal track installation
honeywell garage door sensor er regardg honeywell wireless garage door sensor
View Single Post
  #7  
Old 26th May 2016
JustFlyingHigh's Avatar
\\\\\ The B U Double Z /////
  IPL Superstar Contest: XP Superstar Contest    Bigg Boss: XP's Bigg Boss Contest    IPL Superstar Contest: XP Superstar Contest    Cricket World Cup: WC Contest Winner    Hotty Spotter: Bollygallery contest    IPL Superstar Contest: XP Superstar Contest      
Join Date: 3rd September 2012
Location: En route Horizon
Posts: 56,735
Rep Power: 404 Points: 387478
JustFlyingHigh has hacked the reps databaseJustFlyingHigh has hacked the reps databaseJustFlyingHigh has hacked the reps databaseJustFlyingHigh has hacked the reps databaseJustFlyingHigh has hacked the reps databaseJustFlyingHigh has hacked the reps databaseJustFlyingHigh has hacked the reps databaseJustFlyingHigh has hacked the reps databaseJustFlyingHigh has hacked the reps databaseJustFlyingHigh has hacked the reps databaseJustFlyingHigh has hacked the reps databaseJustFlyingHigh has hacked the reps databaseJustFlyingHigh has hacked the reps databaseJustFlyingHigh has hacked the reps databaseJustFlyingHigh has hacked the reps databaseJustFlyingHigh has hacked the reps databaseJustFlyingHigh has hacked the reps databaseJustFlyingHigh has hacked the reps databaseJustFlyingHigh has hacked the reps databaseJustFlyingHigh has hacked the reps database
1. Which team will win the match ? (a) GL (b) SRH - 1 point

Answer : (a)

2. No. 3 Batsman of which team will score more runs ? (a) GL (b) SRH (c) Tie - 1 point

Answer : (a)

3. Total number of wickets to fall in the form of Hit Wicket in the entire match ? (a) 0 (b) 1 (c) More than 1 - 1 Point

Answer : (a)

4) Bonus : Predict the performance of Bhuvneshwar Kumar in the match. (a) To take atleast 3 wickets (b) To have bowling economy rate of better than 5.00 (c) Both a and b (d) Neither a nor b - 2 points

Answer : (d)

5) Bonus : Predict Dwayne Bravos performance in the match. (a) To score more than 35 runs (b) To take more than 2 catches (c) both a and b (d) Neither a nor b - 2 points

Answer : (d)

6)Bonus : Total number of wickets to fall in the powerplay overs of both the innings combined ? (a) 0-4 (b) 5-6 (c) 7 (d) More than 7 - 2 points

Answer : (a)

7) Mega Bonus : Total number of runs to be scored in the officially played last two overs of both the innings combined ? - 5 points

Answer : 37

8) Mega Bonus : Total number of singles (1s) to be taken in the entire match ? - 5 points

(Note : Only singles that will be credited to players' account will be taken into consideration)

Answer : 94

9) Free Hit : - Name 4 bowlers of your choice and you will get 1 point per wicket they take in the match.

Answer : Dwayne Bravo , Dhawal Kulkarni , Bhuvneshwar Kumar , Mustafizur Rahman

10) Googly : Maximum number of catches to be taken by any individual player in the entire match ?

(a) 0- 3 @ (2/1) For 2 Points
(b) 4 @ (3/1) For 3 Points
(c) 5 or more @ (5/1) For 5 Points

Answer : (a)
______________________________




Last edited by JustFlyingHigh : 27th May 2016 at 07:14 PM.

Have you seen the announcement yet?
Page generated in 0.01638 seconds