13/09/2017 01:37
Curso Introducción a Fusion 360
View Single Post
  #6  
Old 26th May 2016
John Connor's Avatar
Custom title
  Super Moderator: Moderator of all forums    IPL Superstar Contest: XP Superstar Contest    XP Artist: XP Artist    Gold Coins: Contributed more than $100 for XP server fund    IPL/CLT20 'Predict & Win' Contest: Predict & Win Contest      
Join Date: 8th March 2008
Location: Underground
Posts: 33,037
Rep Power: 253 Points: 227441
John Connor has hacked the reps databaseJohn Connor has hacked the reps databaseJohn Connor has hacked the reps databaseJohn Connor has hacked the reps databaseJohn Connor has hacked the reps databaseJohn Connor has hacked the reps databaseJohn Connor has hacked the reps databaseJohn Connor has hacked the reps databaseJohn Connor has hacked the reps databaseJohn Connor has hacked the reps databaseJohn Connor has hacked the reps databaseJohn Connor has hacked the reps databaseJohn Connor has hacked the reps databaseJohn Connor has hacked the reps databaseJohn Connor has hacked the reps databaseJohn Connor has hacked the reps database
UL: 7765333347 DL: 8944031906 Ratio:
1. Which team will win the match ? (a) GL (b) SRH - 1 point

Answer : (a)

2. No. 3 Batsman of which team will score more runs ? (a) GL (b) SRH (c) Tie - 1 point

Answer : (a)

3. Total number of wickets to fall in the form of Hit Wicket in the entire match ? (a) 0 (b) 1 (c) More than 1 - 1 Point

Answer : (a)

4) Bonus : Predict the performance of Bhuvneshwar Kumar in the match. (a) To take atleast 3 wickets (b) To have bowling economy rate of better than 5.00 (c) Both a and b (d) Neither a nor b - 2 points

Answer : (d)

5) Bonus : Predict Dwayne Bravos performance in the match. (a) To score more than 35 runs (b) To take more than 2 catches (c) both a and b (d) Neither a nor b - 2 points

Answer : (d)

6)Bonus : Total number of wickets to fall in the powerplay overs of both the innings combined ? (a) 0-4 (b) 5-6 (c) 7 (d) More than 7 - 2 points

Answer : (a)

7) Mega Bonus : Total number of runs to be scored in the officially played last two overs of both the innings combined ? - 5 points

Answer : 37

8) Mega Bonus : Total number of singles (1s) to be taken in the entire match ? - 5 points

(Note : Only singles that will be credited to players' account will be taken into consideration)

Answer : 94

9) Free Hit : - Name 4 bowlers of your choice and you will get 1 point per wicket they take in the match.

Answer :
Dhawal Kulkarni, DJ Bravo, Bhuvneshwar Kumar,Mustafizur Rahman

10) Googly : Maximum number of catches to be taken by any individual player in the entire match ?


(a) 0- 3 @ (2/1) For 2 Points
(b) 4 @ (3/1) For 3 Points
(c) 5 or more @ (5/1) For 5 Points

Answer : (a)

Last edited by John Connor : 27th May 2016 at 07:15 PM.

Have you seen the announcement yet?
Page generated in 0.01090 seconds